Suomeksi

OCS Innovation Company (OCSICO) on ammattitaitoinen ja luotettava Itä-Eurooppalainen ohjelmistokehityspalveluntarjoaja, joka tarjoaa ainutlaatuisia, kustannustehokkaita alihankintaratkaisuja.

Vuonna 2009 OnCleverSoft, ohjelmistokehitysalihankkija, ja Softvention, verkkokehitysfirma, yhdistyivät laajentaakseen palvelutarjontaansa. Vuonna 2011 yhtiö vaihtoi nimensä OCS Innovation Company:ksi (OCSICO).

Tarjoamme täyden kierron ohjelmistokehityspalvelut aina alkuvaiheen konseptin luonnista julkaisun jälkeiseen tukeen. Pätevä tiimimme omaa tiedot monenlaisista teknologioista ja alueista. Seuraamme uusimpia IT trendejä ja laajennamme tarjontaamme jatkuvasti seurataksemme markkinoiden viimeisimpiä suuntauksia.

OCSICO yhdistää yhtiömme mittavan kokemuksen tiimimme taitoihin ja osaamiseen. Näin voimme toimittaa poikkeuksellisin laadukkaita palveluita, kuten:

Meillä on pitkäaikaiset suhteet yhtiöihin sektoreilla kuten: Vähittäismyynti, Autoteollisuus, Pankkiala,Televiestintä, ja monilla muilla sektoreilla (katso portfoliomme). Suhteet ovat tulosta asiakkaidemme liiketoiminnan hyvästä ymmärtämisestä ja laatutietoisuudestamme.

Asiakkaamme arvostavat tarjoamaamme alihankkimisen kustannustehokkuutta, henkilökuntamme ammattitaitoisuutta, loistavaa prosessointia sekä omistautumistame laadulle. Sen takia he palaavat luoksemme uusien projektien kanssa hyötyäksensä seuraavista:

Jokainen projekti on meille mitä tärkein, ja jokainen asiakas on uniikki. Yhdistämällä 10 vuoden kokemuksemmehyviin toimintatapoihin tarjoamme asiakkaillemme sopivimman ja käytännöllisimmän ratkaisumallin. Ota meihin yhteyttä esitystä varten.

Please submit a short project request, and our account managers will get back to you within 24 hours to discuss our future cooperation.
Start Your Project with OCSICO