På svenska

OCS Innovation Company (OCSICO) är en professionell och pålitlig östeuropeisk tjänsteleverantör av programvaruutveckling som levererar exceptionella och kostnadseffektiva outsourcing-lösningar.

År 2009 slogs OnCleverSoft, ett outsourcingföretag som utvecklar mjukvaror, och Softvention, ett webbutvecklingsföretag, ihop för att utvidga sitt tjänsteutbud till kunderna. 2011 ändrade företaget sitt namn till OCS Innovation Company (OCSICO).

Vi tillhandahåller programvaruutvecklingstjänster för hela kedjan, från initial konceptidé till support efter lansering. Vårt välutbildade team besitter kunskaper i ett stort utbud av tekniker och områden. Vi följer de moderna IT-trenderna och expanderar konstant vårt tjänsteutbud i linje med de senaste marknadstendenserna.

OCSICO kombinerar den omfattande erfarenheten hos vårt företag med kunskapen och kompetensen som vårt team besitter. Detta ger oss en möjlighet att leverera enastående tjänster, såsom:

Vi har långsiktiga relationer med företag inom olika branscher: detaljhandel, fordonsindustri, bankväsende, telekommunikation och många fler (se vår portfolio-sida). Detta är ett resultat av vår djupa förståelse för våra kunders verksamhet och vår satsning på kvalitet.

Våra kunder värderar kombinationen av kostnadseffektiv outsourcing, professionell personal, de senaste processerna och vår satsning på kvalitet. Därför återkommer de till oss med nya projekt för att dra nytta av:

Varje projekt är av största vikt och varje kund är unik i våra ögon. När man kombinerar vår 10-åriga erfarenhetmed de bästa arbetssätten i branschen så kan vi erbjuda våra kunder det mest passande och smidiga upplägget. Kontakta oss för ett förslag.

Please submit a short project request, and our account managers will get back to you within 24 hours to discuss our future cooperation.
Start Your Project with OCSICO