På norsk

OCS Innovation Company (OCSICO) er en profesjonell og pålitelig østeuropeisk leverandør av programvareutviklingstjenester. Vi tilbyr enestående, kostnadseffektive løsninger for outsourcing.

OnCleverSoft, et selskap for outsourcing av programvareutvikling, og Softvention, et webutviklingsfirma, fusjonerte i 2009 for å utvide servicetilbudet for sine kunder. I 2011 endret selskapet navn til OCS Innovation Company (OCSICO).

Vi tilbyr hele spekteret av programvareutviklingstjenester, fra konseptutvikling i starten til brukerstøtte etter utgivelse. Vår høyt kvalifiserte team innehar kompetanse på en rekke ulike teknologier og domener. Vi følger dagens IT-trender, og utvider stadig vårt servicetilbud i henhold til de nyeste markedstendensene.

OCSICO er et selskap med omfattende erfaring, og våre medarbeidere har høy profesjonalitet og kompetanse. Dette betyr at vi kan tilby unike tjenester, for eksempel:

Vi har langsiktige relasjoner med selskaper i ulike sektorer: Detaljhandel, bilindustri, banker, telekommunikasjon og mange flere (se vår portefølje). Dette er fordi vi virkelig forstår kundens virksomhet og har fokus på kvalitet.

Våre kunder ser verdien i kostnadsbesparende outsourcing, profesjonelle medarbeidere, nyskapende prosesser og fokus på kvalitet. Derfor kommer de stadig tilbake til oss med nye prosjekter for å få glede av:

Vi gir hvert eneste prosjekt full oppmerksomhet, og hver kunde er enestående i våre øyne. Med våre 10 års erfaring innenfor beste industripraksis kan vi tilby våre kunder den best egnede og mest praktiske tilnærmingen. Kontakt oss og få et tilbud.

Please submit a short project request, and our account managers will get back to you within 24 hours to discuss our future cooperation.
Start Your Project with OCSICO