På dansk

OCS Innovation Company (OCSICO) er en professionel og pålidelig østeuropæisk serviceudbyder inden for softwareudvikling, som leverer exceptionelt kosteffektive outsourcing-løsninger.

Tilbage i 2009 OnCleverSoft, et outsourcing-firma for softwareudvikling, og Softvention, et webudviklingsfirma, fusionerede for at kunne udvide servicetilbuddet til deres kunder. I 2011 skiftede firmaet navn til OCS Innovation Company (OCSICO).

Vi leverer en komplet softwareudviklingsservice, fra skabelse af et oprindeligt koncept, til opfølgende support efter release. Vores særdeles kvalificerede team besidder viden inden for et bredt spektrum af teknologier og domæner. Vi følger de moderne IT-trends, og udvider konstant vores servicetilbud, så de er på linje med markedsudviklingen.

OCSICO kombinerer firmaets vidtgående erfaring med vores teams dygtighed og evner. Det betyder, at vi kan levere enestående services, så som:

Vi har langvarige samarbejdsrelationer med firmaer inden for forskellige sektorer: Detailhandel, automobilbranchen, banker, telekommunikation, og mange flere (se voresporteføljeside).Det udspringer af resultatet af vores vidtgående forståelse af vores kunders forretningsområde og vores commitment til kvalitet.

Vores kunder værdsætter kombinationen af kost-effektiv outsourcing, stabens professionalisme, state-of-art processer og commitment til kvalitet. Det er derfor, de vender tilbage med nye projekter, der kan drage fordel af:

Et hvert projekt er af højeste vigtighed, og hver kunder er unik set med vores øjne. Med en kombination af 10 års erfaring og den bedste industrielle praksis tilbyder vi vores kunder den mest velegnede og bekvemme tilgang. Kontakt os for et tilbud.

Please submit a short project request, and our account managers will get back to you within 24 hours to discuss our future cooperation.
Start Your Project with OCSICO