Nederlands

OCS Innovation Company (OCSICO) is een professionele en betrouwbare Oost-Europese software-ontwikkeling dienstverlener die uitzonderlijke en kostenefficiënte outsourcing-oplossingen levert.

In 2009 zijn Oncleversoft, een software-ontwikkeling/outsourcing bedrijf, en Softvention, een web-ontwikkelingsbedrijf, gefuseerd om hun dienstverlening naar klanten te kunnen uitbreiden. In 2011 werd de naam veranderd in OCS Innovation Company (OCSICO).

Wij bieden volledige software-ontwikkelingsdiensten van aanvankelijke conceptgeneratie tot ondersteuning na afronding van de ontwikkeling. Ons hoog gekwalificeerde team beschikt over kennis van verschillende technologien en domeinen. Wij volgen de moderne IT trends en zijn constant bezig met het uitbreiden van ons dienstenaanbod om aan te sluiten bij de nieuwste markt-tendens.

OCSICO combineert de uitgebreide ervaring van ons bedrijf met de bekwaamheid en vaardigheden van ons team. Dit biedt ons de mogelijkheid om uitzonderlijke diensten aan te kunnen bieden, zoals:

Wij hebben lange-termijn relaties met bedrijven in verschillende sectoren: Detailhandel, Auto-industrie, Banken, Telecommunicatie, en nog veel meer (zie onze portfolio pagina). Dit komt als resultaat van ons begrip van de activiteiten van de klant en ons streven naar de hoogste kwaliteit.

Onze klanten waarderen de combinatie van kostenefficiënte outsourcing, professionaliteit van het personeel, geavanceerde processen en ons streven naar kwaliteit. Daarom komen ze terug met nieuwe projecten, waarbij ze de volgende voordelen hebben:

Elk project heeft een hoge prioriteit en elke klant is uniek. Door onze ervaring van meer dan 10 jaar te combineren met de ‘best industry practice’ bieden we klanten de meest geschikte en aangename manier van werken. Neem contact met ons op voor een offerte.

Please submit a short project request, and our account managers will get back to you within 24 hours to discuss our future cooperation.
Start Your Project with OCSICO